Finn populære arbeidsgivere innen teknikk og ingeniøryrker.

Les mer på firmaprofilene under

13 Firmaer

Aker Solutions

Aker Solutions

Aker Solutions is continuously looking for individuals who are prepared to take a position. Not only a position within Aker Solutions, but a position on the exciting challenges the global oil and gas industry faces now and in the future.

Con-Form AS

Con-Form AS

Con-Form AS driver virksomhet innen byggeindustrien med hovedvekt på hotell og boligbygging. Con-Form AS er en betydelig leverandør av følgende betongprodukter: Vegg og dekke-elementer, søyler, dragere, balkonger og trapper. Markedet er hele Norge og Sverige, kundene er byggherrer (delte entrepriser) og entreprenører.

Forsand kommune

Forsand kommune

Kommunen er med rundt 1200 innbyggjarar ein av dei minste kommunane i folketal i Rogaland. Med eit areal er på heile 842 kvadratkilometar er kommunen likevel ein av dei største i utstrekning.

Forsvarets logistikkorganisasjon

Forsvarets logistikkorganisasjon

Selv om du mangler militær grad kan du være den vi leter etter. 2000 av de ansatte i Forsvarets logistikkorganisasjons (FLO) er sivile. FLO er en kompetansebedrift hvor det blant annet jobber ingeniører, jurister, økonomer og teknisk personell.

Fylkesmannen i Nordland

Fylkesmannen i Nordland

Fylkesmannen er Kongens og regjeringas representant i fylket. Fylkesmannen utfører arbeidsoppgaver for departementer, direktorater og tilsyn.

Glencore Nikkelverk AS

Glencore Nikkelverk AS

Siden 1910 har det vært raffinert, produsert og eksportert nikkel og andre metaller fra produksjonsanleggene i Kristiansand. Nikkelverkets historie føyer seg inn i fortellingen om industrialiseringen av Norge i begynnelsen av forrige århundre – med en markert forskjell.

Icopal AS

Icopal AS

Icopal er et solid firma som har eksistert i Norge i over 100 år. Opp gjennom årene er det svært mange som har hatt 25 - 30 - 40 - og til og med 50 års ansettelsesjubileer. Dette alene indikerer at Icopal er et godt sted å være.

Lindås kommune

Lindås kommune

Lindås er arbeidsstad for om lag 1400 tilsette. Vi er utviklingsorienterte og framoverlente – og satsar på medarbeidarane våre. Kommunen byr på variert natur, landlig idyll og bykultur! Sjekk heimesida vår for meir informasjon – www.lindas.kommune.no

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) er Norges ekspertorgan for informasjons- og objektsikkerhet, og er det nasjonale fagmiljøet for IKT-sikkerhet.

Ringerike kommune - Teknisk forvaltning

Ringerike kommune - Teknisk forvaltning

Ringerike byr på flott natur, historiske steder, landlig idyll og bykultur. Kommunen har et mangfoldig næringsliv, gode utdanningstilbud og rike muligheter for friluftsliv.

Sogn og Fjordane Energi

Sogn og Fjordane Energi

Sogn og Fjordane Energi AS vart etablert som eit nytt kraftkonsern frå 01.01.2003 etter ein fusjon av selskapa SFE, Ytre Fjordane Kraftlag (YFK), Gloppen Elektrisitetsverk (GEV), Firdakraft og Eid Energi.

Teknologisk Institutt AS

Teknologisk Institutt AS

Teknologisk Institutt as (TI) leverer tjenester knyttet til kvalifisering av personell, systemer, utstyr, materialer og produkter. Dette gjøres gjennom rådgivning, kurs/opplæring, sertifisering og laboratorietjenester. Aktiviteten er fordelt på forretningsområdene virksomhetsutvikling, produktutvikling, kalibrering, materialteknologi og sertifisering. TI omsatte i 2012 for ca 260 MNOK og har ca 200 ansatte fordelt på seks ulike lokasjoner. www.teknologisk.no

Vestby kommune

Vestby kommune

Vestby er den sydligste av Follokommunene med svært godt utbygd tjenestetilbud. Her er trygge oppvekstvilkår, allsidige fritidsmuligheter og du møter en næringsvennlig kommune med varierte og attraktive bomiljøer.